Training op afstand
Training op afstand

Intake
Nadat u contact hebt opgenomen met Spreekpunt, hebt u een vrijblijvens testgesprek via Skype. Daarin kijken we of de verbinding via Skype goed genoeg is voor training. Daarna wordt er een afspraak gemaakt voor een intake via Skype.  
Deze intake duurt  45 minuten. De trainer beoordeelt de verschillende aspecten van de uitspraak (zinsmelodie, zinsaccent, klemtoon, ritme, volume, uitspraak van klanken, etc.) en bespreekt met u de hulpvraag. Na de intake ontvangt u een verslag en een offerte.

Training

De lessen vinden 1 keer per week plaats via Skype. Een les duurt 45 minuten.
Er worden luister- en (na)spreekoefeningen gedaan. Uitspraakoefeningen krijgt u via email opgestuurd. Lessen in de avonduren zijn mogelijk.
Een gemiddeld traject duurt ongeveer 8 lessen.  

Reacties van cursisten
"Dit is een goede les voor anderstaligen! Ik heb veel geleerd over de klinkers. Mijn zelfvertrouwen is toegenomen."
Z. Mei (China)

"Ik vond het heel zinvol om te oefenen aan mijn aandachtspunten met de opnames. De les was perfect. Het aan het eind van de cursus geven van een specifieke aandachtspuntenlijst werkt heel goed."
L. Becker-Vorrink (Duitsland)

"Michele, bij deze wil ik je bedanken voor alles wat ik van je geleerd heb. Je kan duidelijke uitleg met mooie voorbeelden inbrengen. Je gaf me alle ruimte en je eigen denk. Gewoon een coach om met plezier mee om te gaan. Ik heb geleerd om mijn uitspraak te verbeteren en dat is mij gelukt. Mijn uitspraak is, na vier lessen, veel beter gewoorden. Beter later dan nooit, omdat ik al vierteen jaar in Nederland woon. Ik heb er veel meer zelfvertrouwen door gekregen. TOP!!!"
Maria Santana

"Ja, de lessen waren zoals ik verwachtte. Het is goed voor mijn goede communicatie met mijn werk.” 
T. Nguyen (Vietnam)

“Het meest zinvol om te leren was volgens mij ‘G’-’H’, ‘R’-’L’ verschil. Het was meest bijgebleven hoe ik ‘Het’ en ‘R’ (spreek als D) uit  moet spreken. Ik vind de beeld kwaliteit van docent heel goed. Het was een mooi belichting en juiste positie (je zit in de midden met een goede camera hoogte). Maar soms vond ik het moeilijk om een goede positie voor mijn camera te krijgen. Volgens mij was overdag makkelijker voor de belichting.”
Anoniem (Japan)

“Dat waren leuke,leerzame en duidelijke lessen geweest. Af en toe verbinding was slecht, maar over het algemeen lessen was goed genoeg om de les te kunnen volgen Het meest bijgebleven is sjwa en uitspraak van - NG.” 
V. Alionyte – Verweij (Litouwen)

“Het was erg leerzaam om te doen.”
P. Suit (Thailand)

“Ik was sceptisch, maar vond het heel leerzaam en goed te doen. Ik vond het ook leuk de fout uitgesproken woorden nog een keer in de chatbox te zien. Skypen blijkt me een prima alternatief als je weinig tijd hebt of heel ver weg woont.”
Anoniem (Duits)

© 2011 Spreekpunt